Ställa in en insomningstimer

Tryck på insomningstimer-ikon i ljudboksspelarens övre högra hörn för att ställa in en insomningstimer. Välj sedan ett förval eller "finjustera" timern med reglaget (5–120 minuter).

Libby sparar dina val för insomningstimern (med undantag för i slutet av kapitlet). När en insomningstimer har sparats, tryck på insomningstimer-ikon en gång för att använda din sparade timer och tryck på insomningstimer-ikon igen för att ändra den.

Tryck på insomningstimer-ikon och välj Av för att avbryta insomningstimern. Om du avbryter en insomningstimer så raderas din sparade timer.