Visa läsförlopp i en bok

Tryck i mitten av läsarskärmen för att visa ditt läsförlopp.

Bredvid omslaget hittar du nuvarande sida (till vänster) och totalt antal sidor för boken (till höger).

Du kan visa dina framsteg i det befintliga kapitlet på båda sidor om kapitelnamnet. Lästa sidor visas till vänster och återstående sidor visas till höger.

Längst ner på skärmen visar tidslinjen ditt förlopp, kapitelbrytningar, dina bokmärken och dina markeringar.

Tryck på det nuvarande sidnumret (bredvid bokomslaget) för att visa ditt förlopp i procent. Du kan också se procentsatsen på din Bokhylla (Bokhylla).