Hitta titlar som är tillgängliga att låna

Om en bok eller ljudbok är tillgänglig att låna, ser du en Låna-knapp bredvid den i listor och i sökresultat. Du kan också trycka på ett bokomslag för att visa bokens detaljer och leta sedan efter en Låna-knapp.

Tips: Om ditt bibliotek erbjuder tidningar, är de alltid tillgängliga att läsa. Tryck på Öppna tidning för att börja läsa.

Bläddra bland tillgängliga titlar i listor och i sökresultat

Filtrera listor eller sökresultat för att endast visa titlar som är tillgängliga att låna:

1. I en lista eller i sökresultat, tryck på öppna filterdialog.
  2. Under "Tillgänglighet," välj tillgänglig nu och tryck på Visa titlar.
  3. (Valfritt) Tryck på valt tillgänglig nu-filter och sedan Fäst filter för att använda detta filter för framtida sökresultat och listor.

Visa alla tillgängliga titlar på ditt bibliotek

1. Tryck på Bibliotek Bibliotek, i sidfoten.
  2. Tryck på tillgänglig nu högst upp på skärmen.