At oprette et nyt tag

Tags er en fleksibel metode til at organisere bøger i Libby. Du kan bruge tags til at lave lister over ting, du gerne vil læse, dine yndlingstitler, hvad du har lånt og meget mere.

Sådan opretter du et nyt tag:

1. Tryk på Hylde.
  2. Tryk på Tags øverst på skærmen.
    Knappen Tags vises efter dine lån og indeholder filtre på din hylde.
  3. Tryk på Handlinger og derefter Nyt tag.
  4. Navngiv dit nye tag, tilføj en beskrivelse (valgfrit), og tryk derefter på Opret.
  5. (Valgfrit) Gør tagget til et smart tag, som f.eks. en "OverDrive ønskeliste" eller et “Giv mig besked”-smart tag.
  6. Skub panelet ned for at lukke det og gemme dit valg.