Læsning af Libby e-bøger på en Kobo e-læser

Vigtig bemærkning: Selv om OverDrive-appen er udgået, vil Kobo-enheder med indbygget OverDrive-funktionalitet stadig fungere. Du kan fortsætte med at låne og læse OverDrive e-bøger på disse enheder som sædvanlig.

Mange nyere Kobo-modeller har indbygget OverDrive-understøttelse, så du kan tilføje dit bibliotekskort og læse e-bøger direkte på din Kobo-læser. Få mere at vide, og se hvilke enheder der er understøttet på Kobos "OverDrive: Almindelige spørgsmål"-side.

Hvis du har en Kobo med indbygget OverDrive-understøttelse, kan du her se dine muligheder for gennemsyn og læsning:

• Du kan gennemse, låne og læse direkte på din Kobo. Det er den bedste måde at låne bøger fra dit bibliotek på.
  • Du kan gennemse og låne titler i Libby (på en understøttet enhed) og derefter læse dem på din Kobo. Kompatible bøger vises på din Kobo, når du synkroniserer din Kobo via Wi-Fi. For at denne mulighed fungerer korrekt, skal du sikre dig, at du er logget ind på OverDrive på din Kobo med det samme bibliotekskort, som du bruger i Libby.
    Bemærk: Ikke alle e-bøger i Libby er kompatible med Kobo, så nogle e-bogslån vil ikke blive synkroniseret med din Kobo. Derudover understøttes lydbøger og magasiner fra Libby ikke på Kobo-enheder.

For ældre Kobo-enheder kan du tilføje bøger, du har lånt med Libby, til din Kobo ved hjælp af Adobe Digital Editions. Få mere at vide om at overføre bøger til en e-læser fra Libby eller besøg Kobo's side "Tilføj e-bøger med Adobe Digital Editions" for yderligere oplysninger og fejlfinding i forbindelse med enheden.