Ændring af et almindeligt tag til et smart tag

I Libby kan du ændre et almindeligt tag til et smart tag. Et smart tag kan automatisk holde styr på visse titler for dig.

Hvis du f.eks. har et tag i Libby for titler, du gerne vil læse, kan du føje "OverDrive Wish List"-smarte funktioner til det. Når du gør det, vil det smarte tag indeholde både dine OverDrive-ønskelisteemner plus titlerne fra dit "Vil du læse"-tag.

Sådan skifter du et almindeligt tag til et smart tag:

1. Tryk på Hylde.
  2. Tryk på tags øverst på skærmen.
    Knappen Tags vises efter dine lån og indeholder filtre på din hylde.
  3. Vælg et tag.
  4. Tryk på Skift.
    Linket Skift er i nærheden af beskrivelsen
  5. Vælg de smarte funktioner, du vil have.
    De tilgængelige smarte funktioner omfatter: Giv mig besked, lånt, prøvetagning og OverDrive-ønskeliste.
  6. Skub panelet ned for at lukke det og gemme dit valg.

Bemærk: Du kan kun have ét af hvert smart tag, undtagen "Giv mig besked". Du kan have så mange "Giv mig besked"-smarte tags, som du vil.