Visning af beskeder i appen i Libby

I Libby hedder beskeder i appen Meddelelser.

For at læse dine meddelelser skal du gå til din Hylde Hylde, i navigationens sidefod, og derefter trykke på Meddelelser. Derfra kan du trykke på en handlingsknap (som Lån eller Forny lån) for at handle på en meddelelse. Tryk på for at få vist flere valgmuligheder, som f.eks. Titeloplysninger, eller for at fastgøre eller skjule meddelelsen.

Meddelelser skjules automatisk 72 timer, efter du har set dem, medmindre de er fastgjort. Fastgjorte meddelelser opbevares på ubestemt tid. Når du fjerner fastgørelsen af et opslag, bliver det afvist efter 72 timer.

Tryk på Slet-ikon ud for en måned for at slette alle meddelelser fra den måned. Hvis du vil slette alle meddelelser, skal du trykke på Handlinger og derefter Afvis meddelelser.