Kan jeg bruge Libby på min Amazon Fire-tablet?

Ja, du kan installere Libby fra Amazon Appstore på kompatible Fire-tablets. Libby er kompatibel med Fire-tablets fra 2020 eller senere, plus nogle tidligere modeller.

En bemærkning om læsning: Når du låner en bog på din Fire tablet, har du mulighed for at læse den i selve Libby, eller hvis du er medlem af et amerikansk bibliotek, kan du sende den til Kindle-læseappen på din Fire tablet. Følg vores vejledning i"Læsning med Kindle" for at få mere hjælp.