Problemer med at få en bog fra Amazon over på din Kindle

Hvis du har problemer med at få en biblioteksbog fra Amazons websted over på din Kindle, anbefaler vi, at du får den leveret igen fra din Amazon-konto. Her er trinene:

1. På Amazons hjemmeside skal du gå til din "Indhold og enheder"-side, og derefter vælge Bøger.
  2. Vælg Lever eller fjern fra enhed ved siden af din bog.
  3. For at levere bogen: Vælg de enheder, som bogen skal leveres til, og vælg derefter Foretag ændringer.
    • Hvis du tidligere har leveret bogen, skal du muligvis først fjerne bogen fra din enhed og derefter levere den igen.
      For at fjerne og levere igen: Fjern markeringen af din enhed, vælg Foretag ændringer, og følg derefter trin 2 og 3 igen for at levere den igen.

Hvis det ikke virker, anbefaler vi at kontakte Amazons support.