Kan jeg overføre bøger til en e-læser fra Libby?

Hvis du har en NOOK eller en lignende e-læser, der er kompatibel med Adobe Digital Editions (ADE), kan du downloade Libby-bøger på en computer og derefter bruge ADE til at overføre dem til din enhed:

1. På en computer skal du gå til libbyapp.com. Tilføj bibliotek og kort efter behov.
  2. Vælg Hylde.
  3. Vælg lån øverst på skærmen.
  4. Hvis du har indstillet en læsepræference, skal du vælge Administrer lån, og Læs med.... Ellers skal du vælge Læs med....
  5. Klik på Andre valgmuligheder.
  6. Vælg EPUB eller PDF. (Formatmulighederne varierer alt efter titel.)
  7. Åbn filen i ADE, og overfør bogen til din e-læser. (Lær hvordan, ved hjælp af denne artikel fra OverDrive-hjælp.)